DaVinci Resolve 15 is kleurcorrectie, editing en audiopost productie in één.

DaVinci Resolve 15 is gratis software van Black Magic Design, echt het is helemaal gratis. 

In Hollywood gebruiken producenten deze software voor productie van reclame, film en tv-shows. Meestal voor kleurcorrectie en grading. Jij kunt deze software ook gratis gebruiken maar hiervoor is een snelle computer wel een vereiste.

DaVinci Resolve 15 is ’s werelds eerste oplossing die professioneel offline en online beeldbewerken, kleurcorrectie en productie van audio en nu ook visuele effecten in één softwaretool combineert! U krijgt onbeperkte creatieve flexibiliteit omdat DaVinci Resolve 15 het voor individuele kunstenaars gemakkelijk maakt om verschillende gereedschapssets te verkennen. Het stelt je ook in staat om samen te werken en mensen met verschillende creatieve talenten bij elkaar te brengen.

Met een enkele klik kunt u direct schakelen tussen bewerken, kleuren, effecten en audio.

Bovendien hoeft u nooit bestanden te exporteren of te vertalen tussen afzonderlijke softwaretools, want met DaVinci Resolve 15 bevindt alles zich in dezelfde softwaretoepassing!

DaVinci Resolve 15 is de enige postproductie-software die is ontworpen voor echte samenwerking. Meerdere editors, assistenten, inkleurs, VFX-artiesten en geluidsontwerpers kunnen tegelijkertijd aan hetzelfde project werken! Of je nu een individuele artiest bent of deel uitmaakt van een groter samenwerkingsverband, het is gemakkelijk in te zien waarom DaVinci Resolve 15 de standaard is voor high-end postproductie en wordt gebruikt voor het afwerken van meer Hollywood-speelfilms, episodische televisieprogramma’s en tv-commercials dan andere software.

DaVinci Resolve 15 heeft nu volledige Fusion visuele effecten en ingebouwde motion graphics! De Fusion-pagina biedt u een complete 3D-werkruimte met meer dan 250 gereedschappen voor compositing, vectorverf, keying, rotoscoping, tekstanimatie, tracking, stabilisatie, deeltjes en meer. Met nieuwe Apple Metal en CUDA GPU-verwerking is de Fusion-pagina sneller dan ooit!

Fairlight-audio krijgt een enorme upgrade met nieuwe ADR-tools, audio-normalisatie, 3D-panners, audio- en videoscrollers, een database met geluidsbibliotheken en ingebouwde cross-platform plug-ins zoals reverb, bromverwijdering, vocaal kanaal en de-esser. Er zijn ook tientallen nieuwe functies en verbeteringen waar redacteurs en coloristen om hebben gevraagd. Deze omvatten een nieuwe LUT-browser, gedeelde cijfers, meerdere afspeelkoppen, Super Scale HD tot 8K up-rezzing, gestapelde tijdlijnen, annotaties op het scherm, ondertitels en ondertitels, een betere toetsenbordaanpassing, nieuwe titelsjablonen en nog veel meer!

Meer lezen of direct DaVinci Resolve 15 downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.