Eerlijkheid en realisme wordt nagestreefd in onze films en er is geen ruimte is voor enscenering. Kortom, wij willen laten zien hoe jouw bedrijf echt is! Wie ben jij als ondernemer, wat is het plan en wat is jouw persoonlijke verhaal? Films met échte mensen is wat Auviworks maakt.

IMG_4110

Auviworks is een samenvoeging van audio en video, een onmisbare combinatie als het gaat om film en presentatie. Na een start in de analoge 8mm film die gedigitaliseerd werd, dvd-producties en editing hebben wij de omslag gemaakt naar het zelf filmen, editen en produceren maar ook het starten van videokanalen. Auviworks werkt ook samen met stemacteurs, fotografen en professionele filmmakers zodat we vrijwel elk project kunnen verzorgen.

Wat doen we voor je? Auviworks maakt film- en videoproducties voor bedrijven en instellingen, zoals bedrijfsfilms, reportages, promotiefilms  en interviews maar werkt ook voor particulieren. Wij vertalen jouw boodschap naar bewegend beeld en verzorgen alles van a – z. Voor bedrijven en particulieren hebben wij speciale pakketten beschikbaar.

Hoe doen we het? Auviworks maakt echte films voor echte mensen en gelooft in de puurheid van het beeld. De echtheid en authenticiteit zal de kijker uiteindelijk activeren. Dit betekent dat we (bijna) altijd werken met uw eigen personeel en de klanten van uw bedrijf. We maken een afspraak voor één of meerdere filmdagen en daarna wordt de ruwe montage gemaakt. Hierin is ruimte voor aanpassing wat zal resulteren in de uiteindelijke film, compleet met intro, aftiteling, titels en uw logo.

Uw film is direct geschikt voor gebruik op social media zoals Facebook of LinkedIn en uw website.