Waarom uren besteden aan het monteren van een film?

Laat het editen dan over aan een professional. Je hebt ruw beeldmateriaal en je wil een video voor je persoonlijke website, social media of gewoon voor jezelf. Ons team van ervaren editors staan klaar om jouw ruwe materiaal om te zeten in een video die je kunt delen met iedereen. Dit is een video editing service voor particulieren en bedrijven. Het werkt heel eenvoudig.

videomontageservice vanaf 22,50 per uur

Stuur ons een de beelden.
Uw beeldmateriaal kan op een aantal eenvoudige manieren naar ons worden gestuurd. Upload de beelden naar ons dropbox account. Zet de videobeelden op een geheugendrager (usb-stick, flashdrive etc.) en stuur deze per UPS naar ons toe.

Selecteer een video montage pakket.
Video montagepakketten ziin er voor elk budget om het niveau van de productie aan te passen, van bijvoorbeeld een blog tot een volledig geoptimaliseerde klantervaring geschikt voor uw website. De pakketten zijn er als basis voor het type film dat u uiteindelijk gaat ontvangen.

Ontvang de bewerkte video.
Wanneer de video voltooid is en gereed voor gebruik ontvangt u deze online, en een fysieke hardcopy via de post. Ook geven wij u een aantal hostingoplossingen voor de video die voldoen aan elke behoefte en elk budget.

Klik hier om direct te bestellen.