Vacatureoverzicht.

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures maar wel een leuke stageplek beschikbaar. Ben je als ZZP-er werkzaam en zou jij ons je diensten willen presenteren, stuur ons dan een link naar jouw website of online portfolio met een beschrijving van specialiteiten en uurtarief.

Vacatures

geen vacatures gevonden


Stages

filmmaker/ editor/ kanaalmanager voor 4 – 8 uur per week. Het is de bedoeling dat je een wekelijks item gaat maken voor een lokaal internetkanaal. Je krijgt veel vrijheid en gaat deze items op social media delen en onder de aandacht brengen van de doelgroep.

#stageplek camera-operator/editor #citymarketingProducer gezocht voor lokaal internetkanaal

Wij zoeken nog een camera-operator/editor voor een internetkanaal dat zich primair richt op citymarketing. De films die jij gaat maken zijn wekelijkse items met uiteenlopende onderwerpen. De persoon die we zoeken moet de taken (kunnen) verrichten die hieronder te vinden zijn.

Type
semi-professionele productie

Lokatie
Delft

Omschrijving
Taken die verricht moeten worden:

– Items plannen en filmen (waar en wie gaan we filmen)
– Editing / montage
– Social Media

Periode
Zomer/herfst/winter 2016

Functie eisen / profiel
Zelfstandig, aantoonbare ervaring met filmen en editen. Kan uitstekend overweg met met FCP X, Premiere Pro, After Effects, Twitter, Facebook, Instagram.

Wat bieden wij?
Een leuke plek op kantoor, reis- en onkostenvergoeding.

Reageren ?
Alleen als je een media gerelateerde opleiding volgt zoals bijvoorbeeld Audiovisuele vormgeving, of aantoonbare affiniteit hebt met de aangeboden stageplek.


Werk aangeboden low budget

geen vacatures gevonden


Werk aangeboden onbetaald

geen vacatures gevonden